ADRIA | Upoznajte nas

UPOZNAJTE NAS

Isplanirajte svoje ljetovanje s nama. Opustite se i uživajte, mi vodimo brigu o svakom detalju.

Mi smo...

...domaći ljudi

Adria Tours Team čine mladi ljudi koji žive i rade na otoku Braču. Izvrsno poznajemo otok i zato možete biti sigurni da će vaš odmor biti nezaboravno i originalno iskustvo. Naš se ured nalazi u mjestu Bol i u svakom smo trenutku spremni pružiti podršku u slučaju bilo kakvih nepredviđenih situacija.

...koji vole ono što rade

Nije nam teško potruditi se više i otići korak dalje da vaš odmor bude ispunjen i bezbrižan. Uz brojne dodatne pogodnosti i usluge, u kojima možete uživati, uvijek se možete osloniti na naše ljubazne i stručne ljude.

...i koji stoje iza svega što kažu

Kad kažemo da "nudimo kvalitetan smještaj po najboljim cijenama" onda u to možete biti sigurni. Svaki smještajni objekt koji nađete na našim web stranicama osobno smo pregledali i odabrali samo one koji zadovoljavaju naše kriterije.

Očekujte više, jer mi nudimo više

Želimo da vaše ljetovanje s nama bude nešto čega ćete se rado sjećati i zato dajemo sve od sebe kako bi vam pružili kvalitetan, bezbrižan i ispunjen odmor.

Najbolje preporuke i savjeti

Bilo da tražite miran kutak za romantični odmor u dvoje, apartman uz more za obiteljsko ljetovanje,  kuću s bazenom za veće društvo ili imate neke posebne želje, mi imamo smještaj upravo po vašoj mjeri.

Puna podrška tijekom boravka

Kada trebate asistenciju pri dolasku, taxi transfere, korisne informacije, savjet ili preporuku, na našu punu podršku možete računati u svakom trenutku.
Tu smo zbog vas.

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas mailom, telefonom ili nas posjetite u uredu. Tu smo za sva vaša pitanja.