SUNČANJE, KUPANJE, OPUŠTANJE...

Uz poznati Zlatni rat, svakako ne propustite sunčanje i kupanje na nekim manje poznatim ali nama dragim plažama.

Zlatni rat

Zlatni Rat je istinsko čudo prirode sa svojim nadaleko poznatim vrhom u obliku roga koji se premješta s jedne strane na drugu, ovisno o plimi i oseci, strujama i vjetru.

Na plaži ćete pronaći sve što vam treba za savršen ljetni dan: ležaljke, suncobrane, vodeni park, dječje igralište, trampolin, restoran i koktel-bar sa "after-beach" zabavama.

Plaže na istoku

Boljanima omiljene plaže se nalaze na istočnoj strani mjesta. U slikovitim uvalama ispod samostana smještene su plaže Martinica, Kotlina i Ribarska kućica.

Na ovim plažama svim posjetiteljima su na raspolaganju 2 mala restorana, koktel bar, ležaljke i suncobrani za najam.

Borak i Mali Rat

Plaže Borak i Mali Rat nalaze se na pola puta od centra mjesta do Zlatnog rata i omiljeno su okupljalište sportskih entuzijasta.

Među brojnim sadržajima tu su windsurfing i kiteboarding centri, škola ronjenja, kayak i stand-up paddeling za najam te teren za odbojku na plaži.

Plaže u Murvici

Kada se zaželite promjene, nekoliko minuta vožnje od Bola, čeka vas malo mjesto Murvica sa dvije prekrasne šljunčane plaže.

Natkrivene borovom šumom, okupane azurnim morem i okružene samo zvukovima prirode idealne su za nezaboravan cjelodnevni izlet.